ЗАВРШУВААТ УПИСИТЕ ЗА ВОЗРАСНИ

И оваа година од 15-ти јануари започнаа редовните уписи за возрасни за англиски и германски јазик.

Новина е што оваа година се вршат уписи за детски забрзани обуки.

Од Едуко центрите информираат дека сеуште можете да ги запишете вашите деца во еден од нивните постоечки степени. Со скратено поминување на првото полугодие ќе следи вклучување во соодветниот степен. Интересно е што оваа година се зголеми заинтересираноста за изучување на англискиот јазик “online” од страна на најмладите. Постојано се вршат уписи за прв степен на дечиња од II и III одделение. Секако добредојдени се и повозрасните кои се вклучуваат во еден од степените.

Оваа година интересна е понудата на забрзани обуки за деца. Станува збор за деца кои ќе посетуваат забрзан прв степен. Предвиден е за оние кои го испуштија септемврискиот уписен рок. Нема потреба да се изгуби година. Контактирајте ги нашите центри и ќе добиете дополнителни информации.

ЛЕВЕЛ ЕДУКАТИВЕН ЦЕНТАР

https://www.facebook.com/level.educo.centar

МЕРИЛЕНД ЦЕНТАР СКОПЈЕ

071/351-473

https://www.facebook.com/merrylandlanguageschool