ЛЕВЕЛ ЕДУКАТИВЕН ЦЕНТАР ЗАПОЧНА СО ЧАСОВИТЕ

И оваа година Левел Центар од 1ви септември започна со своите редовни годишни УПИСИ за нови слушатели.

Уписи за АНГЛИСКИ и ГЕРМАНСКИ јазик за деца и возрасни.

УПИСИ ЗА ДЕЦА

Сите детски степени англиски јазик од II до VIII веќе започнаа. Сите оние кои имаат желба да изучуваат англиски јазик, а веќе имаат учено имаат можност да се вклопат во некој од степените по одредување на нивото на знаење.

Новите уписи за I степен англиски траат до 15ти септември. Уписи за деца од 3одд. и 4одд. Месец септември не се плаќа за сите запишани во прв степен. Месец на прилагодување на онлајн настава.

Вршиме уписи и за А1.1 германски јазик за деца. Прилагодена програма и начин на учење.

УПИСИ ЗА ВОЗРАСНИ

Вршиме уписи за возрасни за германски јазик А1. Доколку имате некое познавање може да се вклучите во некој од останатите нивоа.

Англиски јазик за возрасни. Посебни програми за ОСНОВНО ПОЗНАВАЊЕ.

ЧАСОВИТЕ СЕ ОДРЖУВААТ ИСКЛУЧИВО “ONLINE”

фб: https://www.facebook.com/level.centar.kumanovo/

email: info.stranski.jazici@gmail.com

инфо: 078 36 36 33