ЛЕКСИКА НОВА БИТОЛА дел од ЕДУКО ЦЕНТРИ

Од второто полугодие на оваа учебна година на семејството ЕДУКО се приклучи и ЛЕКСИКА НОВА од Битола.

Лексика нова е центар за странски јазици кој постои повеќе од 12 год. и кој со вклучување во семејството на ЕДУКО ЦЕНТРИ ќе понуди изучување на јазици кои досега ги немаше во ЛЕКСИКА НОВА како што се македонски, албански, шпански, норвешки, шведски како и досегашните забрзани обуки за германски и англиски за деца и возрасни. Освен обуки во училница како и останатите центри нуди “online” обука.

Посебно од понудата издвојуваме забрзан англиски за возрасни по посебна програма за сите оние кои веќе имаат познавање од англискиот јазик или веќе го изучувале.

Повеќе немате потреба да губите време за она што го знаете.. Со нашата посебна програма АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА ВОЗРАСНИ степенот трае колку што е потребно за вас, од 1 до 4 месеци. Дополнителни материјали направени од нашите професори.

За изучување на германскиот јазик има подготвенa СКРИПТА и посебни видеа на “Youtube”