НАГРАДНА ИГРА НА *ЖАГО* и *ЛЕВЕЛ*

По повод почетокот на новата учебна година Книжарница “Жаго“ и Центар за странски јазици “Левел“ организираат наградна игра. Доделуваат 2 ваучери по 500ден. кои може да ги искористите во книжарница “Жаго“и еден пар слушалки.

Учествуваат сите оние кои ќе го споделат постот и ќе ги тагираат страните на ЖАГО и ЛЕВЕЛ.

Сподели, означи се, тагирај…. Стани потенцијален добитник. Извлекување на 1ви Октомрви 2020.

Ученици СРЕЌНО

Книжарница ЖАГО, ул. Народна Револуција бр. 14

ЛЕВЕЛ ЦЕНТАР: https://www.facebook.com/level.centar.kumanovo/