ПОДГОТВЕНИ ЗА СТАРТ ???

АЈДЕ ДА ГИ ПОДГОТВИМЕ НАЈМАЛИТЕ ПОРАНО…
ПОДГОТВЕНИ ЗА СТАРТ
???


Зошто да чекаме 1ви септември?
Подобро е да чекаме или да превземеме нешто ??? Слушаме совети од оние кои што само се жалат и не делуваат …. Подобро да сме подготвени или да чекаме???
Обука за најмалите за онлајн настава….
Како да се вклучиме, како да комуницираме и како да бидеме стрпливи. Не чекајте некој друг да одлучува и да делува за вас… Времето минува….

БИДЕТЕ ПОДГОТВЕНИ ЗА СЕКОЈ НОВ ПРЕДИЗВИК!

ОНЛАЈН БОН ТОН
Да се подготвиме за стартот на новата учебна година …..

пријавување на: info.stranski.jazici@gmail.com

facebook: https://www.facebook.com/level.centar.kumanovo/