УПИСИ ВО ЛЕВЕЛ

Едукативниот центар *Левел* и оваа година започна со часовите од 1ви септември. Часовите се одржуваат онлајн.

Нашата онлајн училница е веќе подготвена

Ве очекуваме… Сите сте добредојдени… Уписи за деца и возрасни.

За I (прв) степен англиски јазик уписи за деца кои имаат познавање од латиница.

ВЕЌЕ ПРОВЕРЕНО … УЧЕЊЕ ОД ДОМА … БЕЗ ДОПОЛНИТЕЛНИ ТРОШОЦИ И ГУБЕЊЕ НА ВРЕМЕ … ВО УДОБНОСТА НА ВАШИОТ ДОМ…

Информации на: 078 36 36 33