УПИСИ ЗА АНГЛИСКИ ЈАЗИК

Уписи за англиски јазик за возрасни … Забрзани обуки ..

I (прв) степен за 10 часа… РАБОТА ВО МАЛИ ГРУПИ

Искористете го АВГУСТ да завршите I (прв) степен *online* по

ЕКСТРА цена 1500 ден. за ЦЕЛ СТЕПЕН …

ЦЕНА КОЈА НЕ СЕ ПРОПУШТА