УПИСИ ЗА ЛЕТНИ КУРСЕВИ ВО ЕДУКО ЦЕНТРИТЕ

И оваа година започнаа редовните годишни уписи за летните курсеви. Уписи за деца и возрасни. Освен за најбараните јазици англиски и германски, вршиме уписи и за француски, италијански, шпански, како и останатите светски јазици.

Едуко центрите ги одржуваат часовите “online” така да нема потреба од губење време во подготвување и патување до училница.

Едноставно го вклучувате вашиот уред и го започнувате часот.

Информации на:

ЕДУКО ЦЕНТРИ ФБ:https://www.facebook.com/educo.centre.macedonia

ЛЕВЕЛ ЕДУКО ЦЕНТАР ФБ:https://www.facebook.com/level.educo.centar https://www.instagram.com/level_online.classroom/ 078 36 36 33

МЕРИЛЕНД ЕДУКО ЦЕНТАР ФБ:https://www.facebook.com/merrylandlanguageschool 071/351-473