УПИСИ ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ 2021/22

Уписите за нови слушатели започнаа. Едуко центрите „Мериленд центар“ и „Левел центар“ започнаа со редовните годишни уписи за нови слушатели.

Уписи за следните јазици: англиски, германски, шпански, француски, шведски, албански и македонски за странци.

За сите оние кои сакаат да изучуваат некој друг јазик им нудиме помош. Онлајн наставата овозможува извонредна можност за соработка со еминентни професори кои им стојат на располагање на нашите слушатели.

Вршиме упис за деца и возрасни за редовни и забрзани обуки, како и можност за бесплатно полагање и одредување на степен.

Вршиме полагање за издавање на сертификати и потврди потребни при вработување.

Специјални програми прилагодени за возраста на учениците и потребите.

Бидете дел од Едуко центрите.

ЕДУКО ЦЕНТРИ ФБ:https://www.facebook.com/educo.centre.macedonia

ЛЕВЕЛ ЕДУКО ЦЕНТАР 

ФБ:https://www.facebook.com/level.educo.centar https://www.instagram.com/level_online.classroom/ 078 36 36 33

МЕРИЛЕНД ЕДУКО ЦЕНТАР 

ФБ:https://www.facebook.com/merrylandlanguageschool 071/351-473