Дома 2020 August

Месечна Архива: August 2020

УПИСИ ВО ЛЕВЕЛ

Едукативниот центар *Левел* и оваа година започна со часовите од 1ви септември. Часовите се одржуваат онлајн. Нашата...

ПОДГОТВЕНИ ЗА СТАРТ ???

АЈДЕ ДА ГИ ПОДГОТВИМЕ НАЈМАЛИТЕ ПОРАНО...ПОДГОТВЕНИ ЗА СТАРТ ??? Зошто да чекаме 1ви септември? ...

ПРЕДНОСТИ НА ОНЛАЈН ЕДУКАЦИЈАTA

Во последно време се поставува прашањето дали учениците подобро ќе можат да го...

ИСТОРИЈА НА ОНЛАЈН НАСТАВАТА

"Online" наставата, или наставата од далечина не е ништо ново и непознато. ...

ЗОШТО ДА УЧИМЕ СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ?

Една од главните причини зошто да учиме уште еден јазик е тоа што луѓето кои зборуваат...

“ONLINE CLASSES” ...

Годините минуваат ... времињата се менуваат ... Колку и да мислиме некогаш било подобро сепак промените...

УПИСИ ЗА ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК

Германски јазик за возрасни .... А1 ниво .... Уписиииии ИНДИВИДУАЛНИ ЧАСОВИ и...

УПИСИ ЗА АНГЛИСКИ ЈАЗИК

Уписи за англиски јазик за возрасни ... Забрзани обуки .. I...