Дневен Архива: 14/08/2020

ИСТОРИЈА НА ОНЛАЈН НАСТАВАТА

"Online" наставата, или наставата од далечина не е ништо ново и непознато. ...

ЗОШТО ДА УЧИМЕ СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ?

Една од главните причини зошто да учиме уште еден јазик е тоа што луѓето кои зборуваат...