Дневен Архива: 15/08/2020

ПОДГОТВЕНИ ЗА СТАРТ ???

АЈДЕ ДА ГИ ПОДГОТВИМЕ НАЈМАЛИТЕ ПОРАНО...ПОДГОТВЕНИ ЗА СТАРТ ??? Зошто да чекаме 1ви септември? ...

ПРЕДНОСТИ НА ОНЛАЈН ЕДУКАЦИЈАTA

Во последно време се поставува прашањето дали учениците подобро ќе можат да го...