Дневен Архива: 24/09/2020

НАГРАДНА ИГРА НА *ЖАГО* и *ЛЕВЕЛ*

По повод почетокот на новата учебна година Книжарница “Жаго“ и Центар за странски јазици “Левел“ организираат наградна игра. Доделуваат 2 ваучери по...