Дневен Архива: 17/10/2020

ДАЛИ ГО ЗНАЕТЕ ТАЈНИОТ ЗАЧИН НА ГЕРМАНСКИТЕ КОЛБАСИ? (BRATWURST)

Учите германски јазик, но дали ја знаете тајната состојка во германските колбаси? Освен специфичниот сооднос на телешкото и свинското месо германците во...