Дневен Архива: 11/11/2020

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО АНГЛИЈА

Знаете веќе дека Англија е дел од Соединетото Кралство (UK - United Kingdom) заедно со Велс, Шкотска и Северна Ирска. Главен град...