Дневен Архива: 24/11/2020

КАКО ДА ПРИГОТВИТЕ ПИЛЕШКО КАРИ ЗА РУЧЕК?

Во Англија во последно време традиционалниот неделен ручек со печено месо е заменет со „Кари“. Има неколку начини како за вашиот неделен...