Месечна Архива: May 2021

УПИСИ ЗА ЛЕТНИ КУРСЕВИ ВО ЕДУКО ЦЕНТРИТЕ

И оваа година започнаа редовните годишни уписи за летните курсеви. Уписи за деца и возрасни. Освен за најбараните јазици англиски и германски,...