Дома 2021 August

Месечна Архива: August 2021

ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ЗА ГЕРМАНСКИОТ ЈАЗИК И ГЕРМАНИЈА

Доколку се размислувате дали да учите германски јазик еве неколку интересни факти за германскиот јазик и за Германија. Дали...

УПИСИ ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ 2021/22

Уписите за нови слушатели започнаа. Едуко центрите „Мериленд центар“ и „Левел центар“ започнаа со редовните годишни уписи за нови слушатели.