Дома 2021 October

Месечна Архива: October 2021

ДАЛИ ЗНАЕТЕ ШТО Е ФРАНКОФОНИЈА?

ФРАНКОФОНИЈА е Меѓународна организација која се однесува на луѓе на кои заеднички јазик им е францускиот. Најновиот извештај, објавен во 2018 година,...

НОВИ ВИДЕА ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК НА КАНАЛОТ НА ЛЕВЕЛ ЦЕНТАР

Со почетокот на новата учебна година ЛЕВЕЛ ЦЕНТАР продолжи со подготовка на нови видеа ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК А1 ниво. Видеата се со цел...