Дома 2021 November

Месечна Архива: November 2021

5 НАЈЧЕСТИ ФРАЗИ ВО ФРАНЦУСКИОТ ЈАЗИК

Ça va ?  „Како си?“ е една од начестите фрази што ќе ја слушнете веднаш по стандардното Bonjour –...