Дома 2022

Годишни архиви: 2022

ЛЕКСИКА НОВА БИТОЛА дел од ЕДУКО ЦЕНТРИ

Од второто полугодие на оваа учебна година на семејството ЕДУКО се приклучи и ЛЕКСИКА НОВА од Битола. Лексика...

ЗАВРШУВААТ УПИСИТЕ ЗА ВОЗРАСНИ

И оваа година од 15-ти јануари започнаа редовните уписи за возрасни за англиски...